Viimeinen Median Makupalat -luentopäiväkirjamerkintä: Luento 6. Viestintälinjan 20-vuotisjuhlat (pe 27.1.-17)

Viimeinen Median Makupalat -luento oli vähän erilainen. Auditorioon oli järjestetty juhlaohjelmaa. Koulumme viestinnän opettajat ja kutsuvieraat kävivät läpi paneelikeskustelua muistellen viestinnän vanhoja aikoja. Keskustelut oli höystetty huumorilla, joten sitä oli leppoisaa seurata. Paneelikeskustelujen jälkeen Pia Pulkkinen hoiti kukitukset. Sitten Tampereen yliopiston mediakasvatuksen professori Sirkku Kotilainen piti kattavan juhlapuheen. Paikalle oli myös järkätty Otto Kuusikko ja rytmi- ja soitinorkesterin Blom & Rossin toinen osapuoli Blom soittamaan muutama biisi. Lisäksi Arttu Ahola esitti draamaesityksen.

Sen jälkeen siirryttiin aulaan, missä rehtori Tuija Ylöniemi piti maljapuheen ja maljat nostettiin. Loppuillan aikana DJ Matias soitti aulassa musiikkia, aulassa oli nähtävillä vanhoja viestinnän töitä sekä näytettiin lyhytelokuvia ja videotervehdyksiä. Vierailla oli myös mahdollisuus tutustua kouluun, järjestää luokkakohtaisia tapaamisia ja ottaa valokuvia.

Juhla oli kokonaisuudessaan hyvin järjestetty. Oli myös kiva bongata omia viestinnän töitä juhlissa. Minua kiinnostaisi kokea, millaista viestintä oli ennen vanhaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s