2. LUKIOVUODEN 2.JAKSO DONE!

Heipparallaa!

Yks lukion miinuspuolista on koeviikko ja nyt 2.jakson koeviikko onkin jo takanapäin, JES! Maailman paras tunne kun on saanu kaikki kurssityöt ja -kokeet tehtyä. On myös tosi jees, että huomenna mulla on vapaapäivä. Keskiviikkona alkaa uusi jakso, 3.jakso. Valokuvaus 1 ja Ilmaisutaito 2, täältä tullaan! Ollaan siis suunnilleen puolessa välissä tätä tokaa lukiovuotta.

Uutisissa on ollut esillä aihe, jonka mukaan viestintälinjan erityistehtävästä luovutaan. Minusta se on ihan kauheeta! Viestintälinja antaa kuitenkin paljon mahdollisuuksia tulevaisuutta ajatellen. Tilanne on tällä hetkellä tämä: Kaupunki haluaa oikaisun viestintalinjan pudotukseen Sammon keskuslukiosta

Tässä 2.jaksossa olen ollut tekemässä muutaman abin kanssa viestinnän toimituksemme omaan lehteen, Notioon, juttua opettajien taustoista. Olen tykännyt kovasti tehdä niitä artikkeleita, toimitustyön kurssi on ihan paras kurssi! Jatkamme juttusarjan tekoa vielä ensi jaksossakin.

Lisäksi olemme suunnitelleet tehdä juttua Samke TV:seen Samken Falasia-musikaalista yhden työryhmän kanssa. Aloitamme inserttien teon varmaan ensi viikolla. On kiva juttu, että voin olla tänä syksynä paljon enemmän mukana Samke TV:ssä. Kuvaukset ovat sitten ennen joulua.

Kävin myös Monitoimitalon bändi-illassa kuvailemassa kaksi viikkoa sitten. Työskentelin ohjaamossa ja lisäksi olin kuvaamassa.

Tämä päivitys oli vähän tylsemmän puoleinen, mutta lupaan laittaa vähän mielenkiintoisempia päivityksiä ensi jakson aikana/ensi jakson jälkeen.

Mukavaa joulun odotusta! Ei oo enää kauaa nii on jo ansaittu joululoma!♥

-Sofia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s