Hyvää uutta vuotta 2018! Gott Nytt År 2018! Happy New Year 2018!

En ole taas hetkeen täällä kirjoitellut, joten nyt tuli kova innostus ja halu kirjoittaa ja päivittää täällä jotain ihan vain näin uudenvuoden kunniaksi.

Tuntuu ihan siltä kuin oisin ollut jo monta viikkoa lomalla, joten oon siis kai ilmeisesti ottanut kunnon lomamoodin päälle! 🙂 Ensi viikolla on tiedossa myös sweet eighteenit, ou gaash en pysty mitenkään sisäistään, koska oon nii lapsenmielinen (ja lapsellinenkin) persoona XD nooh, mut pieni ripaus leikkimielisyyttä on vain hyvästä täys-ikäisenäkin! Se pitää muistaa 😀 Mukava piristys keskelle pian taas jatkuvia koulupäiviä. Ei mua oikeesti kieltämättä ne baarit hirveesti houkuttele, mutta ajokortti olis kiva jossain vaiheessa saada suoritettua!

Vuosi 2017 on jo takanapäin, joten voisin vähän kirjoittaa diippiä stuffia siihen liittyen. Niin kuin kaikki vuodet, myös tämän viime vuoden 2017 (nyt jo voi sanoa “viime vuoden”) jätän taakseni haikein mielin. Kyllä, ikävöin myös niitä kesän 2017 sateisia kesäpäiviä ja stressaavia ajanjaksoja, joita ensimmäinen lukiovuosi toi syksyn 2016 lisäksi myös kevätlukukauteen 2017. Tänä vuonna 2017 oon oppinut jälleen paljon uutta ja oon samaan aikaan toisaalta myös saavuttanut paljon! Oon saanut suoritettua lukion lyhyen matikan ja hissan kunnialla loppuun, JEEEEEEEE!!!!!! Mun kolmaskin artikkelijuttu on julkaistu koulun Murros-lehdessä. Sain olla osa koulun musikaalin käsikirjoitusprosessia. Pääsin mukaan tekemään inserttiä Samke-tv:seen yhden työryhmän kanssa, jota oli erittäin mielenkiintoista tehdä. Tällee vain muutaman mainitakseni.

Vuoteen mahtui myös paljon mokia ja noloja tilanteita, mut ne ovat vain elämää ja niiden kuuluu olla osa sitä! Yksi uuden vuoden lupaukseni onkin olla oma itseni ja lopettaa turha huolestuminen joka asiasta. Huomasin kuluneen vuoden aikana, että minun pitää kaikesta stressistä ja suuren työmäärän aiheuttamasta järjettömästä kasasta huolimatta jättää aikaa myös kivoille asioille, jotka antavat voimaa ja auttavat jaksamaan sata prossaa paremmin. Minulle niitä kivoja asioita ovat musiikki, tarinoiden & päiväkirjan kirjoittaminen sekä suuri verkosto ihania ystäviä ja muita läheisiä – myös netissä oon tutustunu moniin ihmisiin, joita voisin kutsua jopa internet-kamuikseni ❤ Lisäksi oon tutustunu ja saanu muutenkin muutaman uuden ystävän vuonna 2017. Viestintä on myös intohimoni, joka saa jokaisen koulupäivän maistumaan ainakin vähintään hitusen paremmalta.

Muita lupauksia, joita oon lupaillut tälle vuodelle 2018, on ahkerampi soittoläksyjen harjoittelu (soitan siis kanteletta) ja lisäksi voisin nukkua paremmin. Luin juuri hetki sitten vlogaaja Janne Naakan naag.fi -blogia, johon en ollut erityisemmin perehtynyt aiemmin kovinkaan tarkkaan ja hän antoi siellä lukijoilleen ja seuraajilleen tosi hyvän neuvon: “Mikäli te aiotte tehdä lupauksia ensi vuodelle,  tehkää lupauksia, missä annatte itsellenne jotain. Onnistuessanne ne tuottavat positiivisempia kokemuksia, kuin lupaukset, missä kiellätte itseltänne esimerkiksi herkut ja karkit. Jälkimmäisen kaltaiset lupaukset on yleensä myös tuhoon tuomittuja jo ennen niiden alkamista.”

Tähän olisikin hyvä lopettaa tämän kertainen postaukseni. Ei muuta kuin 2018, you better be good to me! Toivon tältä vuodelta superisti viestinnän täyteisiä koulupäiviä ja uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseäni viestinnän ja viestintälinjan parissa! (Ehkä oon jopa aktiivisempi täällä blogissani kirjoittelemaan tänä vuonna…)

Mulle on tärkeintä tänä vuonna, että oon onnellinen ja toivonkin mitä onnellisinta vuotta myös teille, jotka ootte mahdollisesti eksynyt tänne mun blogiin (joko vahingossa tai tarkoituksen mukaisesti ihan vain mielenkiinnosta)! ❤

Palaillaan asiaan seuraavan kerran arkielämän merkeissä 🙂 kiitos kun luit (jos jaksoit tänne asti lukea, kun oon niin suunnattoman mahdoton kirjoittajapersoona, jos et vielä tiennyt siellä ruudun toisella puolella! 😉 )

Hej då, Sofia

ohessa olevasta kuvasta credsit mun iskälle 🙂 (klikkaa tämän postauksen otsikkoa niin näet kuvan)

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s