Parempi myöhään kuin ei milloinkaan XD : Samke TV:n joululähetys 2017 -mukana meidän työryhmän eka insertti!

Tiedän, että joulu oli ja meni ja loppiaisen jälkeen koti riisutaan joulukokoristeista ynnä muista tilpehööreistä haha 😀 mutta ajattelin linkata tänne tälläisenä myähäispostauksena Samke TV:n viime vuoden viimeisen lähetyksen, joka oli jonkin verran jouluaiheinen, mutta siinä myös käsiteltiin vähemmän jouluisia asioita. (Tai itse asias saatte tulkita itse olenko myöhässä vai etuajassa, kun on kyse joulusta XD ) Falasia-musikaalin insertistä saattaa bongata tutun haastattelijan eli mut 🙂 olin siis mukana sitä inserttiä tekemässä. Minusta siitä tuli ihan hyvä ja sitä oli mukava tehä muiden viestintälinjalaisten kanssa!

Samke TV:n kevään aloituspalis oli jo aiemmin tällä viikolla. Ei olla vielä hirveästi hommia aloiteltu tai suunniteltu, mutta joitain juttuaiheita ollaan jo mietitty, mutta en paljasta siitä vielä sen enempää. Näette sitten kevään aikana 😉 lähetys tulee näillä näkymin julki maaliskuun loppupuolella.

Huomenna on taas maanantai, huokaus! Ja viikon päästä lauantaina koulupäivä! 😦 Siispä tsemppiä ensi viikkoon. Vielä parin viikon loppurutistus ja sit alkaakin jo tokavika jakso ennen kesälomaa 🙂 how time flies? tälläistä kevennettyä toiveajattelua.

Hope see u soon!

Sofia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s